In september hebben we na een perfecte timing de “Golden Hour” kunnen plannen. Het religieuze Hindoe huwelijk van Rayshrie en Ajay is op zeer korte termijn gepland. En wij hadden nog een plek vrij in onze agenda om nog snel de pre-wedding shoot vast te leggen. Het was stressen toen Rayshrie en Ajay in de file kwamen te zitten en wij even dachten ze na zonsondergang zouden arriveren.
Om deze prachtige moment goed vast te kunnen leggen, is gekozen voor het Ruigeplaatbos in Hoogvliet. Dit is een zeer groene omgeving en de zon is overal goed zichtbaar.
Het uitzicht is buitengewoon mooi. De Spijkennissebrug en de Oude Maas maakt ook deel uit van het uitzicht. Dit is een locatie waar je alle kanten op kan. Heel divers.
Naarmate de dag verstreek en wij verder in de natuur gingen, merkte we ook op dat het bruidspaar veel meer op haar gemak was, waardoor fotograferen en  het vastleggen van de juiste pose makkelijker werd.
Ondanks het feit dat Ajay niet heel graag op de foto staat, konden wij door de mooie omgeving en de ontspannen sfeer mooie foto’s maken van hem en ons uitleven.

Pre-weddingshoot-1 Pre-weddingshoot-13 Pre-weddingshoot-12 Pre-weddingshoot-11 Pre-weddingshoot-10 Pre-weddingshoot-9 Pre-weddingshoot-8 Pre-weddingshoot-7 Pre-weddingshoot-6 Pre-weddingshoot-5 Pre-weddingshoot-4 Pre-weddingshoot-3 Pre-weddingshoot-2