Het burgerlijk huwelijk van Anushka en Damian vond plaats op 28 juni 2013. Als bruidsfotgraaf begon ik mijn dag bij de bruid in haar ouderlijk huis in Zwijndrecht. Het is altijd leuk om vast te leggen hoe de visagiste een bruid kan laten stralen. De visagie was dit keer al gedaan door Vivian Jewlal en jawel, de bruid zag er weer super mooi uit.

Anushka had niet door dat ik er al was. Ik ging dus heel rustig de trap op en zag haar door de deuropening staan. Ik pakte heel snel mijn camera uit mijn tas. Precies op het moment dat ik wilde gaan klikken zag ze mij staan! Dit leverde dan ook een prachtig plaatje op. Ik hou van spontane opnames. Vooral als ik iets vast kan leggen terwijl men het niet door heeft. Juist dan krijg je natuurlijke foto`s en expressies op gezichten die veel meer vertellen dan alleen een gemaakte lach op de foto. Ik heb wat leuke shots kunnen maken en heb daarna aan Anushka voorgesteld dat ze beter even haar rust kon pakken. Vooral omdat ik zag dat ze een beetje zenuwachtig was.

De tijd ging opeens heel snel. Damian stond al voor de deur terwijl de bruidsmeisjes nog aan het aankleden waren. Samen met Damian heb ik nog 15 minuten voor de deur gestaan en wat leuke foto`s gemaakt. Voordat het bruidspaar naar het stadhuis ging om te trouwen zijn we eerst naar Dordrecht gegaan om wat foto`s te maken. Het bruidspaar was eigenlijk best ontspannen. Het is een bruidspaar waarmee je kunt lachen en dat hebben we dan ook volop gedaan ;-). De prachtige ceremonie vond plaats in het stadhuis van Zwijndrecht. Het bruidspaar heeft hier een mooie balkonscène kunnen doen en ik heb een leuke groepsfoto kunnen maken. De meeste familieleden zijn na het stadhuis richting partycentrum “De Hil” in Benthuizen gegaan waar de receptie zou plaatsvinden in. Daarna zijn we met een select groepje foto`s gaan maken in Clingendael te Den Haag. We hadden veel tijd voor deze fotoshoot, maar omdat we veel lol en plezier hadden kwamen we ineens tijd te kort. We hebben niet genoeg tijd gehad om in de Japanse tuin foto`s te maken, maar gelukkig hadden we al voldoende goede foto`s.

Eenmaal in de zaal aangekomen hebben we eerst wat gegeten om ons energieniveau weer op peil te brengen. Voor een fotograaf of cameraman is het best lastig om in een grote zaal als De Hill  beelden vast te leggen. De Hill is eigenlijk een gymzaal met een groene vloer. De sfeervolle decoratie was verzorgd door Sailins Wedding Palace. Met bepaalde fototechnieken heb ik de  sfeer goed kunnen vastleggen. Ook de bruidsstoel was verzorgd door Sailins Wedding Palace. Ik heb hier zoveel mogelijk familiefoto`s gemaakt en dat me deed denken aan de “PhotoCorner” bij een andere mooie bruiloft van dit jaar. Verder was Sabrosso aanwezig en zij hebben gezorgd voor een muzikaal spetterend en feestelijke avond.

Alle mooie momenten van de dag zijn vereeuwigd en het bruidspaar zal deze zo vaak ze willen kunnen herbeleven door hun trouwalbum open te slaan.

Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-1 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-2 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-3 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-4 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-5 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-6 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-7 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-8 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-9 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-10 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-11 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-12 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-13 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-14 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-15 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-16 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-17 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-18 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-19 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-21 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-22 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-23 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-24 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-25 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-26 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-27 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-28 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-29 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-30 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-31 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-32 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-33 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-34 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-35 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-36 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-37 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-38 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-39 Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-40Burgelijk-huwelijk-door-hindoestaanse-bruidsfotograaf-Amiet-Bhoera-41