De Bhatwaan van Oesha Dwarka vond plaats in de zaal Flushing Meadows, Event plaza in Rijswijk. Ik ben gevraagd om als fotograaf de Bhatwaan van Oesha vast te leggen. Mijn collega, Raju Jasai, was gevraagd om de Bhatwaan van Sandeeph (de bruidegom van Oesha) vast te leggen. Daar ik eerder aanwezig was dan het afgesproken tijdstip, kon ik meer tijd besteden voor een fotoshoot met Oesha. Meestal is op zo een dag alles zo hectisch dat je niet in alle rust, hier tijd aan kan besteden.

Oesha zag er prachtig uit en had er ook heel veel zin in. Ze was niet zenuwachtig of nerveus, althans niet zichtbaar voor mij. Dit zie je daarom ook aan het eindresultaat van zo een fotosessie.

Ik zal de familie Dwarka altijd met een warm gevoel blijven herinneren. Deze familie is zeer gastvrij, vriendelijk, behulpzaam en warm, zeker naar mij toe. Ik voelde mij daarom heel erg welkom en op mijn gemak. Ik wil ze daarom van harte bedanken.

Voordat de “lawa ritus” aanvang nam, heb ik de familiefoto`s vastgelegd, hierdoor hoefde ik niet later op de avond iedereen bij elkaar te halen voor de familiefoto’s.

De phoewa`s (zusters van de vader van de bruid) namen plaats om te beginnen met de “lawa ritus” en legden alle spullen klaar voor deze “ritus”. De Baithaksisters en DJ Prakko waren ook klaar om van deze avond, een onvergetelijke avond te maken.

Tegen 21:00 uur begon het aardig druk te worden in de zaal.  De zaal Flushing Meadows is tenslotte een grote zaal waar 1000 man in kunnen. Ik had niet gedacht dat de zaal vol zou raken op de Bhatwaan.  Maar hierin had ik mij aardig vergist. De zaal was bijna vol. De sfeer was buitengewoon goed en dat kon je ook zien en proeven!  Het was geweldig.

Dit is mijn ervaring van deze mooie en onvergetelijke dag. Neem eens een kijkje vanuit mijn oog perspectief.

Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha Bhatwaan Oesha   Bhatwaan Oesha