Mijn naam is Amiet Bhoera, geboren in 1982 en ben opgegroeid in Rotterdam. Mijn eerste aanraking met fotografie was toen ik een jaartje of 8 was. Mijn broer was toen veel hobby matig (later professioneel) bezig met fotografie en video. Fotograferen vond ik leuk, maar merkte toch dat video maken meer mijn ding was. Mijn eerste echt officiële bruiloft was in 1995 en nee ik heb hier niet gefotografeerd maar gefilmd. Ik was nog maar 14 jaar toen ik voor het eerst, voor een  volle zaal stond te filmen en dit voelde goed aan!

In het jaar 2001 ben ik de opleiding “FOTONICA” gaan doen. Dit is een opleiding in Ede voor zowel video als foto. Dit was de een na laatste jaar dat er nog analoog gefotografeerd werd op deze school. Ik heb de geluk gehad dat ik nog mee heb gekregen hoe je met de hand een film ontwikkeld en afdrukt in de DOKA. Dit is een bijzondere ervaring wat de jongere fotografen tegenwoordig niet meer weten. Ik heb mijn opleiding beeld en geluid afgerond en mag mezelf “cameraman” noemen.

Ja….waar blijft het fotograferen dan? Ik ben in 2008 meer gaan focussen op het gebied van fotografie.

Op 29 april 2009 was Photo Designs een feit. Ik ben me gaan specialiseren in licht techniek en heb een eigen stijl ontwikkeld. Ik houd bijvoorbeeld van kleurrijke foto’s ;-). Iets in scene zetten is leuk, maar op bruiloften wil ik het graag zo vastleggen, zoals het is. Ik wil graag de kijkers laten zien wat ze op dat moment niet hebben gezien!

Een reeks foto moet een verhaal vertellen,
een verhaal die indruk achter laat,
een verhaal die emoties heeft,
een verhaal waar men jaren later er nog over hebben,
een verhaal nooit te vergeten
een verhaal waarbij je dat ene moment weer herbeleefd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.