Mijn naam is Rohan Bhoera, geboren in 2001 en het neefje van Amiet Bhoera. Ik heb mijn hele leven al in Rotterdam gewoond en ben er ook opgegroeid. Als kind heb veel meegekregen van filmen en video’s maken. Ik was en ben altijd geïnteresseerd (geweest) in het filmen en het fotograferen. Toch spreekt fotografie mij het meest aan. Fotografie is het vereeuwigen van een moment dat slechts een enkele seconde duurde. Mijn eerste ervaring met professionele fotografie en dus Photo Designs was in 2014. Ik heb veel geleerd van Amiet en hij is dan ook mijn grote voorbeeld en uiteraard gezelschap in dit vak.

Voor mij is de creativiteit erg belangrijk als het gaat om vastleggen van foto’s. Een foto maakt het moment onvergetelijk en uniek. Als fotograaf hou ik ervan om van alles vast te leggen: mensennatuurauto’s, noem het maar op. Ik zelf vind felle kleuren en levendigheid belangrijk aan foto’s.

Als fotograaf zorg ik ervoor dat foto’s een verhaal vertellen. Het leuke aan een foto is dat zelfs details naar bovenkomen die op het moment zelf niet opvallen. Elke detail zorgt voor het perfect plaatje die een mooie herinnering achterlaten.