Ready to go. Samen met Raju (second shooter) op pad (als bruidsfotograaf) voor het burgerlijk huwelijk van Pravin en Samantha. Al een beetje voorbereid op een gezellige dag samen met dit vrolijk bruidspaar, gingen we naar het huis van de bruid. We hadden al eerder met z’n vieren  de pre-weddingshoot gedaan in de park Clingendaal in Den Haag. We hadden echt lol met elkaar en het eindresultaat was prachtig, ook al zeg ik het zelf.

We kwamen aan bij het ouderlijk huis van Samantha. Ik heb  een paar foto’s gemaakt toen Samantha bij de visagie zat terwijl Raju beneden de mensen amuseerde en wat detail foto’s ging schieten . Het was prachtig weer toen we aankwamen op de trouwlocatie “Het Witte Huis” in Pijnacker. Dit was helaas voor korte duur. Terwijl de huwelijksceremonie vol aan de gang was ging het keihard regen. Het onweerde met hevig buien. Ik wenkte tussendoor naar Samantha dat ze even naar buiten moest kijken. Ik was in mijn hoofd al bezig om een alternatieve locatie te vinden. Het was gelukkig niet nodig, omdat  het zonnetje weer ging schijnen na het maken van de groepsfoto. We reden doen direct naar het Julianapark in Utrecht. Het was een mooi tijdstip om een fotoshoot te doen. De zon hing mooi laag, het bruidspaar had er zin in en ook wij (Raju en ik) zagen deze mooie locatie waardoor we zeer enthousiast waren om mooie plaatjes te schieten. En dat is zeker gelukt!

De receptie vond plaats in de partyzaal Luxury in Utrecht. Ik was hier voor het eerst, mijn eerste indruk was gelijk “WAUW!” Wat een mooie zaal. Bandgroep Sabrosso verzorgde zoals altijd een onvergetelijke muziek spektakel. De hele bruiloft is prachtig vastgelegd op de video door Dick Richards en Roni. Wij bedanken Dick en Roni voor de fijne samenwerking op deze dag.

54A1994-2 54A1801