Wat een heerlijke dag, lekker 4:00 u. me nest uit! Wat begon als een geintje met mijn mist filefoto (op facebook), is nu toch een echt project geworden. Of toch niet…..?

Voor mijn werk reis ik veel met de auto en kom bijna altijd in de file terecht. Op een dag zag ik een laaghangende mist, mooi en contrastrijk met de zonnestralen er doorheen.
Ik zag het meteen voor me, een model erin zetten en je hebt een prachtige foto. Sharmila Ganpat bood zich aan en voordat we het wisten, hadden we een datum geprikt om een shoot te doen.

Nu was het zoeken naar een locatie, want langs de snelweg een fotoshoot doen, is niet echt handig. Samen met Raju Jasai (die mij zou ondersteunen tijdens deze shoot) zijn we gaan zoeken naar een locatie.
Het was belangrijk dat deze tussen Rotterdam en Almere moest zijn. Anders mochten we nog eerder ons bed uit. Na veel speurwerk hebben wij een toplocatie gevonden, namelijk de Nedereindse plas in Utrecht.

Lastige van deze shoot was het weer. Totaal onbetrouwbaar, maar we hadden er alle vertrouwen in. 1 week voor de shoot was er elke dag ochtend mist en ook nog eens 2 weken na de shoot. Daar stonden wij dan, om 5.30 u. op de afgesproken locatie, maar helaas was er geen mist te bekennen zo vlak voor de zonsopkomst.

We moesten improviseren en hebben toch het roer moeten omgooien. We moesten de mistshoot toch skippen. We besloten naar Naarden te gaan om bij het Naardenslot een fotoshoot te doen.

Sharmila-Ganpat-mist-shoot-nedereindse-plas-naarden-slot-Photo-Designs-Amiet-Bhoera-1 Sharmila-Ganpat-mist-shoot-nedereindse-plas-naarden-slot-Photo-Designs-Amiet-Bhoera-2 Sharmila-Ganpat-mist-shoot-nedereindse-plas-naarden-slot-Photo-Designs-Amiet-Bhoera-3 Sharmila-Ganpat-mist-shoot-nedereindse-plas-naarden-slot-Photo-Designs-Amiet-Bhoera-4 Sharmila-Ganpat-mist-shoot-nedereindse-plas-naarden-slot-Photo-Designs-Amiet-Bhoera-5

Raju was al helemaal is z’n element met z’n nieuwe video camera, hij vond alles best. Uiteindelijk heeft hij met zijn “test” beeldmateriaal een leuke compilatie weten te maken over hoe het gaat achter de schermen… van Photo Designs en RS-Art.

We hadden ook genoeg ondersteuning van Radjender Lall, Jennifer Deosarran, Faye-Felicia Sadhoe en Ashwin Santokhi. Jullie ook bedankt voor de support.