De bruiloft van Karanjit en Anjenie was een geweldige ervaring. Niet alleen omdat het een Sikh huwelijk was, maar ook omdat ik de second shooter was. Raju Jasai (Rs-Art) heeft mij gevraagd om als second shooter te fotograferen. Ik was gelijk erg enthousiast om een Sikh huwelijk te fotograferen, net als Raju. Ik heb jaren geleden een Sikh huwelijk gefilmd in de Gurudwara. Ik wist wel ongeveer hoe zo een dag eruit zou zien.

Op de huwelijksdag waren we al vroeg aanwezig op de Gurudwara Sri Guru Singh Sabha in Den Haag. We waren hier nog niet eerder geweest, waardoor het spannend was hoe het met de verlichting zat in de trouwzaal. Bij binnenkomst mochten we een Dastaar (tulband) op doen. Het is altijd leuk om nieuwe dingen mee te maken.

Ik heb me echt kunnen uitleven als second shooter bruidsfotograaf. Je hebt dan de ruimte om  te expirementeren met nieuwe fototechnieken en creatieve ideeën. Na de huwelijk ceremonie hebben we buiten foto’s gemaakt tijden de golden-hour. In de avond was er een receptie in de zaal Hooiberg te Rotterdam, waar er volop werd  gedanst en gegeten.

Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0001Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0002Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0003

Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0004Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0005Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0006Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0007Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0008Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0009Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0010Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0011Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0012Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0013Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0014Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0015Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0016Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0017Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0018Karanjit-trouwt-met-Anjenie-volgens-de-Sikh-Huwelijks-in-Sri-Guru-Singh-Sabha-te-Den-Haag_0019