Weddingmaster heeft mij gevraagd om foto’s te maken van 1 van zijn nieuwste weddingstage in feestzaal de Leuningjes te Poeldijk. Ik heb met veel plezier de foto’s van deze schitterende weddingstage vastgelegd. Ook heb ik snel wat foto’s gemaakt van de bruid die achteraf heel erg blij was met de foto’s die we met het decor en details hebben geschoten. Het was weer een leuke ervaring om met Weddingmaster te werken en het resultaat van de fotoshoot is weergegeven hieronder.

Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (2) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (3)
Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (5) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (6)
Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (8) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (10) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (9) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (11)
Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (13) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (14) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (15) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (16) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (17) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (18) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (19) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (20) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (21) Wddingmaster-Weddingstage-Paltan_poeldijk_Leuninkjes (22)