Westerpark met Manisha

Dit was één van de eerste shoots van de Zomer Actie en tevens ook mijn eerste eigen modellenshoot! Manisha wilde graag een buitenshoot en dat kwam dus goed uit. De setting was natuur, zomer en zonsondergang. Als allereerst begonnen we op de brug. Wat closjes en wat foto’s van afstand, tot we plotseling werden onderbroken door een groep ruiters! Een unieke kans om dat te gebruiken voor de foto!

Na het groepje ruiters gingen we verder opzoek naar een bloemen. En jahoor, na een stevige wandeling en foto’s tussendoor kwamen we een bloemenveld tegen!

Toen we klaar waren met schieten in het bloemenveld, was het moment aangebroken van…. DE GOLDEN HOUR! Natuurlijk hebben we ook in de Golden Hour veel vastgelegd.

De Golden Hour was al aan z’n einde en dat betekent dus de zonsondergang wordt zichtbaar. Om de mooie lucht We kwamen uit op een unieke brug, waar de lucht helemaal vrij was.

 

“Ik vond het knap hoe Rohan het ijs wist te breken, want we kenden elkaar niet. Op je gemak voelen tijdens een shoot is gewoon belangrijk, en zo voelde ik me de gehele shoot!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.